The Scandinavian Tire & Rim Organization

Uutiset

Vuoden 2023 STRO Rengasnormit on nyt täällä!

2022-04-27

Vuoden 2023 stro Rengasnormit on nyt täällä!

STRO Rengasnormit 2023 on tehty useita päivityksiä sekä henkilöautojen että raskaiden ajoneuvojen mittoihin. Myös muut luvut päivitetään uusilla standardoiduilla rengasmitoilla. Monet uudet automallit on päivitetty uusilla rengasmitoilla.

Tilaa STRO Rengasnormit 2023 täältä: STRO Rengasnormit

Lue lisää

Uusi talvirenkaiden valintataulukko

2020-12-17

Olemme päivittäneet ”Talvirenkaiden valinta” -taulukkomme uudessa muodossa, ja vertailun vuoksi olemme ottaneet siihen mukaan myös ns. ”All-Season -renkaat” (”Ympärivuotiset renkaat”), sillä useilla niistä on lumipitomerkintä (3PMSF), mutta niitä ei ole kehitetty Pohjoismaiden haastaviin talviolosuhteisiin. Talvirenkaiden-valinta/

Suosittelemme käyttämään tätä taulukkoa, jonka avulla voit tarkistaa, mikä talvirengas sopii parhaiten sinun tai asiakkaasi tarpeisiin ja käyttöolosuhteisiin.

Lue lisää

Mukavuusongelma

2020-01-23

AJOMUKAVUUSONGELMAT

Viime aikoina sellaisten henkilöautojen ajomukavuusongelmat ovat lisääntyneet, joissa on suuremmat vanteet tai leveämmät renkaat. STRO on laatinut näiden ajoneuvojen renkaille pienen muistilistan ja asennusohjeet, joita on hyvä käyttää näissä tilanteissa. Lue lisää tällaisten ongelmien välttämisestä ja korjaamisesta.

Henkilöautojen ajomukavuusongelmat

Henkilöautojen vannekoot ovat kasvaneet, ja suorituskykyisten ajoneuvojen renkaat sekä runflat- renkaat ovat yhä yleisempiä. Monissa

Lue lisää
Till toppen